Po 13 letih srečnega zakona je Marjetka Vovk zdaj sporočila to novico!

18. 4. 2023
Deli
Po 13 letih srečnega zakona je Marjetka Vovk zdaj sporočila to novico! (foto: Maraaya)
Maraaya

Glasbenica Marjetka Vovk je z Raayjem poročena že 13 let, zdaj pa je povedala, kako jima je zares v zakonu.

Mnogim se zdi, da Marjetka Vovk in Raay živita pravo ljubezensko pravljico, saj sta vedno videti tako zelo povezana in številni mislijo, da nobena ovira ni preveč visoka za njun zakon. Nedavno pa je Marjetka sporočila, kako jima je v resnici v zakonu in kako srečna sta po 13 letih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

"13 let nazaj SVA si na ta dan rekla DA! ❤️Še vedno plujeva na isti barki, najlepše od vsega pa je, da imava večino časa😜🤪mirno morje❤️! Uh kaj vse sva skupaj že ustvarila in naredila. Lepo je in lepo bo.❤️" je na svojem Instagramu zapisala presrečna Marjetka in tako mnoge ganila.

Vse se zdi, da sta naša znana glasbenika zares neločljiva in da jima je skupaj noro lepo.

  • Morda bi vas še zanimalo: Našega nekdanjega predsednika Boruta Pahorja spoznavamo v novi luči - v svojem prvem podkastu razkriva zgodbo 21-letnega dekleta, za katero so hude življenjske preizkušnje. Gre za Korino Korper iz Maribora. Izgubila je očeta, nato pa je skupaj s svojo mamo zmagala v boju proti raku. Njena pot je bila zahtevna - a je pokazala in dokazala, da je velika borka. Več boste izvedeli v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk