Po dveh porodih ima srčna izbranka Lada Bizovičarja v kopalkah takole izklesan trebušček, obnemeli boste

Po dveh porodih ima srčna izbranka Lada Bizovičarja v kopalkah takole izklesan trebušček, obnemeli boste (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
6. 8. 2021

Anela Šabanagić in Lado Bizovičar obožujeta Toskano, kamor se rada vračata, obiskala pa sta jo tudi poletje, ko so prvič štirje, saj se je paru nedavno rodila še ena hčerka.

Za Lada Bizovičarja in njegovo srčno izbranko Anelo Šabanagić je to poletje zares nekaj posebnega, saj sta po skoraj treh letih, znova postala starša.

Ljubki družinici se je konec maja pridružila nova družinska članica, Lado in Anela sta se namreč razveselila še druge hčerke.

Njuna prvorojenka je tako postala starejša sestrica, vsi skupaj pa so se že odpravili na čudovite počitnice in sicer so si izbrali idilično Toskano, kamor se Lado in Anela rada vračata.

Verjetno je težko verjeti, da ima Anela le nekaj tednov po porodu že tako sanjsko postavo, da lahko samozavestno obleče dvodelne kopalke in kaže zavidanja vreden trebušček. Mnogi so ob pogledu na njo obnemeli, saj se nosečnost niti malo ni dotaknila njene vitke postave, ki še naprej ostaja božanska.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)