Po 'fačuziju' in 'a si jedla sir' smo v šovu Kmetija dobili novo izjavo

Po 'fačuziju' in 'a si jedla sir' smo v šovu Kmetija dobili novo izjavo (foto: POP TV) POP TV
10. 10. 2019

Po nepozabnih in edinstvenih besedah 'šov must go', 'a si jedla sir' in 'fačuzi', smo končno dobili novo, tokrat malo daljšo, a vseeno dovolj smešno in nnepozabno izjavo.  Za vse skupaj je v Kmetiji poskrbela Vrhničanka Tanja Balabanić, ki je sicer stara znanka resničnostnih šovov.

34-letna tekmovalka, ki jo v tej sezoni spremljamo v šovu Kmetija, kjer nas tekmovalci vsakodnevno presenečajo z 'bogatim' besednim zakladom, je že pred pričetkom oddaje dejala, da je "sproščena, pozitivna in zabavna", vse skupaj pa je, kot je še dodala, odvisno od različnih okoliščin.

No, kot kaže so bile okoliščine na kmetiji, kjer prebivajo tekmovalci, ravno pravšnje, saj je po Sandri Auer, ki je zmagala z izjavo 'a si jedla sir' ter po 'fačuziju', s katerim je vso Slovenijo nasmejala najbolj slavna kmetovalka Ljubezni pod domače in ljubljenka občinstva Vesna Šošterič, Tanja Balabanić poskrbela za novo legendarno besedno zvezo, ki je na družbenih omrežjih že postala pravi hit.

Nekdanja Barovka je namreč na televizijski kmetiji gledalce nasmejala z besedami: "Če pridem nazaj, ste tipi no murphy". Temnolasa tekmovalka, ki so jo menda v šovu že razočarali prav vsi, je verjetno mislila 'no mercy' oziroma 'brez usmiljenja', a je zaradi živahnega dogajanja in zmede na kmetiji vse skupaj malce zamešala. Očitno je imel vmes prste tisti pravi, a nesrečni Murphy ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Po “šov must go” in “a si jedla sir” smo končno dobili novo legendarno izjavo: “Če pridem nazaj, ste tipi no murphy.”

A post shared by Kmetija (@kmetijapoptv) on