Po fenomenalnem videospotu še nov album

Po fenomenalnem videospotu še nov album (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
20. 10. 2021

Jan Plestenjak, glasbenik, ki se lahko pohvali z resnično zavidljivim številom uspešnic, predstavlja svoj 15. album, ki je od danes naprej ekskluzivno na voljo za uporabnike brezplačne aplikacije Moj M. 

Jan Plestenjak, ki že skoraj 30 let navdušuje tako domače kot tuje občinstvo, predstavlja novi album z 11. pesmimi. Med njimi sta tudi že zelo uspešna singla Meni dobro je in pa V naju še verjamem, duet z Marjetko Vovk, pevko priznanega tandema Maraaya. Videospot za to pesem je v enem mesecu dosegel zavidljivega skoraj pol milijona ogledov, kar je zagotovo odlična popotnica Janovemu novemu albumu. To je sicer že kar 48. Janov videospot. 

Nov album, V naju še verjamem, je na voljo kar brezplačno uporabnikom aplikacije Moj M, kajti Jan Plestenjak je že lani združil moči z najboljšim sosedom. Šarmantni glasbenik, ki utrinke svojega življenja na družbenih omrežjih rad deli s svojimi oboževalci, je zadnji album izdal pred tremi leti, v novega pa je vložil ogromno kreativne energije. 

Brezplačno aplikacijo Moj M, kjer lahko od danes naprej ekskluzivno dostopate do Janovega že 15. albuma, si lahko prenesete tukaj.