Po nastopu raperja Luna in Saša na Talentih so se množično pričeli oglašati gledalci

9. 10. 2023
Deli
Po nastopu raperja Luna in Saša na Talentih so se množično pričeli oglašati gledalci (foto: Voyo/Posnetek zaslona)
Voyo/Posnetek zaslona

V včerajšnji oddaji Slovenija ima talent sta raperja Lun in Sašo mnoge pustila brez besed …

Kot prva sta včeraj v šovu Slovenija ima talent nastopila Sašo Plazovnik in njegov sedemletni sin Lun, ki skupaj rapata. Že prihod na oder je bilo veliko presenečenje, še preden sta pričela s točko, sta požela aplavz. Lun se je takoj prikupil publiki in žirantom, povedal je, da repa že odkar zna govoriti.

Voyo/Posnetek zaslona

Nanju pa je zelo ponosna tudi Sašova partnerica in Lunova mati, Ana, ki ju je spremljala skupaj z mlajšima otrokoma, Lanom in Lianom. "Sem zelo ponosna, da sta si upala iti na tak velik oder, glede na to, da je star sedem let in v bistvu to delata samo doma. Z odrom se prvič srečujeta," je povedala Ana pred njunim nastopom.

Rosvita Pesek razkrila, kako je zdaj z njo in tega ji nihče ne zavida

Točko sta izpeljala brez napak in navdušila občinstvo v studiu, nagradili so ju s stoječimi ovacijami. Navdušeni pa so bili tudi vsi štirje žiranti, Marjetka Vovk je imela solzne oči. "Hitro me gane, ko na odru vidim te neke družinske točke. Nisem si mislila, da me lahko en rap komad spravi do solz," je dejala Marjetka in dodala: "Predvsem, ko vidim, kako je oče ponosen na svojega sina." Marjetka je zajokala, Lun pa je začudeno pogledal, a ga je Lado Bizovičar pomiril z besedami: "Lun, to je v redu, da teta joka!"

Navdušeni so bili tudi gledalci

Voyo/Posnetek zaslona

Po oddaji Slovenija ima talent, so se preko družbenih omrežij oglasili tudi gledalci, ki jih je točka navdušila. V samo nekaj urah sta za svoj nastop prejela preko tisoč všečkov in lepih pohval. "Lun ti si car, to je dokaz kaj se lahko otroka nauči, če se starši ukvarjajo z njim. Poklon obema," je zapisal nekdo, spet drugi pa: "Krasna in izvirna." Oglasila pa se je tudi ponosna mati Ana, ki je zapisala: "Bravo, moja fanta."

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja s Tino Maze

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ