Po odhodu Mihe bi Vesna Šošterič spet sodelovala v šovu Ljubezen po domače! Imamo VIDEO!

13. 1. 2019
Deli
Po odhodu Mihe bi Vesna Šošterič spet sodelovala v šovu Ljubezen po domače! Imamo VIDEO! (foto: Aleš Rod)
Aleš Rod

Vesna Šošterič je bila po odhodu zaročenca Miha Rebernaka pripravljena stopiti pred našo kamero in odkrito priznala, da bi se ponovno odločila za sodelovanju v oddaji Ljubezen po domače, da bi le našla primernega moškega zase.

Miha še vedno ni pojasnil razlogov za svoj odhod

Navkljub temu, da je Miha Rebernak Vesno zaročil in bi se morala letos maja poročiti, iz tega ne bo nič. Vrat na nos in brez pojasnila je Vesno zapustil ter jo pustil samo. Pred novim letom je zgolj prišel po svoje stvari, ki jih je še imel pri Vesni, nato pa zapustil Vesno v negotovosti in brez vsakršnega pojasnila.

Miha po Jožkovem odhodu izbran z žrebom

Vesna nam je v pogovoru zaupala, da je takrat, ko jo je zapustil Jožko, vzela v roke pisma, ki jih je prejela od svojih snubcev in izmed njih enega izžrebala ter ga poklicala. Naključje je hotelo, da je to bil ravno Miha, ki mu je vseskozi srce ob Vesnini bližini močneje bilo in si je veze z njo resnično želel. A kot kaže sedaj, je ponujena priložnost, da bi se z Vesno poročila in si ustvarila družino, splavala po vodi.

»Moškega bom našla!«

Med pogovorom z Vesno, človek kaj hitro začuti njeno preprostost, zgovornost in nenazadnje tudi željo, da spozna partnerja ter si z njim ustvari družino. Ko jo povprašamo ali bi se ponovno odločila za sodelovanje v oddaji Ljubezen po domače in vnovič poskusila srečo pri iskanju partnerja na ta način, nam brez oklevanja pritrdi.

So pa Vesnina pričakovanja sedaj malce drugačna in morda se bo celo uzrla po že znanih obrazih iz oddaje Ljubezen po domače. Nenazadnje gre v tretje rado in morda bo ta rek obveljal tudi pri Vesni.

V video prispevku si lahko ogledate celotni intervju z Vesno Šošterič ter izveste med drugim tudi to, kakšno mnenje ima sedaj o svojem pobeglem zaročencu ter ali bi ga bila pripravljena sprejeti nazaj.

Aleš-Rod

Foto&video: Aleš-Rod

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu