Tanja Žagar: "Po počitnicah bo čas za glasbeno-plesni šov!"

VSE OB SVOJEM ČASU<br />Tanja Žagar je v šovu dejala, da si želi še kakšnega otroka. A kot dodaja, vse ob svojem času. “Ko bo, pač bo,” dodaja v smehu. (foto: Foto: Miro Majcen) Foto: Miro Majcen
Vir: Story
30. 6. 2019

Tik pred poletjem, ko televizije tradicionalno končujejo svoje šove, se zdi, da se bodo oddahnili tudi glavni akterji. A če se ozremo le nekaj dni nazaj, ko so znani obrazi v tretji sezoni plesnega spektakla Zvezde plešejo odplesali svoj zadnji ples, vendarle ne bo tako. Sploh ne pri zmagovalki Tanji Žagar, ki je že polna načrtov za poletje in naprej za jesen, ki bo plesno obarvana.

Glasbenica Tanja Žagar, ki je v superfinalni točki navdušila s čutno rumbo na uspešnico Shallow, potem pa pokazala še svojo razigrano stran v sambi, je po šovu dejala, da je bila zgodba Zvezde plešejo “nepozabna, neponovljiva, fenomenalna in zelo profesionalna izkušnja” ter da je srečna ter hvaležna, da je bila del te plesne pravljice. Ta pravljica, ki jo je vrhunsko odplesala s soplesalcem Arnejem Ivkovičem, pa jo je tako navdušila, da jo želi nadaljevati tudi po končani sezoni, in sicer - vsaj tako nam je zaupala v prijetnem razgovoru - kot glasbeni-plesni spektakel oziroma nekakšen muzikal, kjer bi v ospredje prišli tudi plesalci.

“Vsi ti profesionalni plesalci, ki garajo ure in ure, dneve in noči, si zelo zaslužijo, da pridejo v ospredje, ne nazadnje pa bi lahko skupaj ustvarili toliko zanimivih zgodb za gledalce, da lahko začnemo kar jutri,” nam je zaupala Žagarjeva, ki se tako že spogleduje z mislijo, da bo v bližnji prihodnosti nadaljevala zgodbo, ki se je končala s podelitvijo plesnega globusa. “Ideje zorijo in zorijo, 'žagarjeva' volja je tudi, tako da sem prepričana, da nam bo to na koncu tudi uspelo,” je še pripomnila Žagarjeva, ki pa to poletje ne bo počivala, saj jo tradicionalno čakajo številni nastopi, veselice in seveda dobra volja. Slednje pri Tanji ne zmanjka, sploh ko ji še večjo energijo dajeta sinček Karlo in partner Miki, ki ji stojita ob strani. Tako je bilo tudi v času šovu, kjer je Tanja plesne korake pridno vadila dopoldne, ko je bil leto in pol stari Karlo v vrtcu, popoldneve pa so preživeli skupaj. In tako je bilo tudi ob nedeljah, ko je bila Tanja cele dneve na televiziji. Miki in Karlo sta jo obiskala v času kosila oziroma pavze, tako da so skupaj združili prijetno s koristnim.

“Če so motivacija in organizacija, dobra volja in želja, težav ni. Vse se da, če se hoče,” je pripomnila vedno zgovorna in energična Tanja, ki si bo zdaj vsekakor vzela nekaj časa zase in za družinico, s katero bodo skupaj odšli na morje, sploh Piran, kjer smo jo ujeli, jim je zelo pri srcu. Seveda pa jih bo pot vodila tudi v hribe in v tujino. Potem pa bo poletja kar naenkrat konec in bo čas za nov glasbeno-plesni šov, ki se ga mamica Tanja, ki že pripravlja novo videzgodbo Pleši z mano zdaj in nov glasbeni album, neizmerno veseli.

Plesna veteranka

Tanja Žagar je svoj prvi plesni globus osvojila že pred 12 leti, ko je (prav tako v tretji sezoni) slavila s profesionalnim plesalcem Matevžem Ogorelcem. Takrat je slovenska različica šova Dancing with the Stars potekala v okviru priljubljene nedeljske oddaje Spet doma, ki jo je na nacionalni televiziji vodil Mario Galunič.

Napisal: Alesh Maatko

Nova Story že v prodaji

Story