Počitniška destinacija Alenke Godec

Počitniška destinacija Alenke Godec (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
26. 6. 2018

Ena najboljših slovenskih pevk Alenka Godec, ki letos praznuje kar trideset let svojega zelo uspešnega glasbenega ustvarjanja, ne miruje, saj kot sama pravi, je življenje najlepše, če se film vrti po začrtanem scenariju.

Po tem ko nas je v pomladnih dneh pevka razveselila s prečudovito pesmijo Zvezda, s katero obeležuje svoj glasbeni jubilej, se je odločila, da si bo letošnje poletno dopustovanje razdelila na več obrokov, saj jo skozi vroče poletne dni čakajo številni glasbeni nastopi po Sloveniji. No, nam je uspelo pevko ujeti že na prvem letošnjem krajšem oddihu na Hrvaškem.

ALENKA GODEC: NJENA POČITNIŠKA  DESTINACIJA

"Letos sva se z možem na začetku junija vrnila v isto počitniško hiško, kjer sva bila lani, ker je preprosto upravičila vsa najina pričakovanja. Ima lasten bazen, stoji v mini vasici Škalniški, nekaj kilometrov pred Opatijo. Ni ob morju, je sredi gozda, obdana z ograjo, kar je idealno tudi za našo psičko Chilly. Kaj naj rečem, vsak oddih šteje, saj te napolni z energijo za dodatne nastope in glasbeno delo, ki te čaka skozi poletje," pove Alenka in doda: "Junija imam že prva akustična koncerta v Kočevju in na Gradu Strmol, julija pa nastope z Big bandom na Bledu. Seveda pa si bom poleti gotovo privoščila še kakšen morski vikend. Avgust bo pa kar pester mesec, saj nadaljujem s koncerti v Postojni, Murski Soboti in v Kamniku na Kamfestu. Opažam pa, da mi pravzaprav bolj 'razdrobljen' dopust na obroke odtehta veliko bolj kot daljši v enem kosu, kar smo prakticirali včasih." 

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto. osebni arhiv

Priporočamo