Podarjamo 2 vstopnici za Plan B!

Vir: Govori.se
28. 1. 2011

V soboto, 19. februarja 2011, Ben Drew z Itakovci in glasbenimi sladokusci v Kinu Šiška ne bo delil le glasbene ekstaze, ki je v zadnjih mesecih kot svež veter zajela Evropo pod imenom Plan B, temveč bo Slovenijo popeljal v soul melodično in hip hop vzdušje na zadnjem delu glasbene trilogije Itak Džafest.

Ben Drew, bolje poznan kot Plan B, je svetu dokazal, da ni samo jezni raper, ki so ga po izidu kritiško priznane prve plošče Who Needs Actions When You Got Words leta 2006 okronali za britanskega Eminema, da ni samo soul pevec, ki so ga po hitih z najnovejše plošče The Defamation of Strickland Banks, kot so She Said in Stay Too Long, označili za moško različico britanske soul kraljice Amy Winehouse ter da ni samo uspešen igralec, ki je zaigral ob boku Michael Caina v filmu Harry Brown, niti ne samo režiser, ki je ravno posnel svoj filmski prvenec, temveč da je vse to … in še več.

Ben Drew, ki je pred par meseci z nastopom na MTV EMA s svojim talentom osvojil še zadnji delček Evrope, ni plan b Itak Džafesta, temveč edini pravi zaključek glasbene trilogije, kar bo dokazal 19. februarja v Kinu Šiška na svojem premiernem koncertu v Sloveniji! Vstopnice so že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima ali na spletnem mestu www.eventim.si.

Podarjamo!

Dva srečneža, ki nam bosta do 11. februarja na govori.se@adriamedia.si poslala sporočilo z naslovom "Za Plan B", s svojimi osebnimi podatki in s svojo davčno številko, bosta vsak po eno vstopnico prejela brezplačno!