Podarjamo karte za koncert Baje

27. 3. 2013

To soboto bo nastopil na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani nastopil Baja Mali Knindža, mi pa bomo dvema oboževalcema podarili dve vstopnici.

Baja Mali Knindža se je kot Mirko Pajčin rodil 13. oktobra 1966 v vasici Gubin pri mestu Livno v Bosni in Hercegovini. Svojo prvo pesem je napisal pri devetih letih in od takrat dalje ni dneva, da svojih čustev, vtisov in doživetij ne bi strnil v verzih.

Ena prvih Bajinih pesmi, ki je hitro postala popularna, je domoljubna Nema raja bez rodnog kraja, v kateri je opeval lepote svoje domovine in prijaznost ljudi, med katerimi je odraščal. Ko so se začele balkanske vojne, so Bajo prav zaradi zaradi njegovih domoljubnih pesmi z izrazitim čustvenim nabojem in domačo zgodovinsko tematiko, ki so jih za svoje vzeli srbski borci, v nekaterih okoljih označili za nacionalista.

Baja Mali Knindža je hitro postal legenda in v dvajsetih letih bogate kariere osvojil na milijone poslušalcev, njegove pesmi pa odmevajo dobesedno po celem svetu. To soboto, 30. marca, bo nastopil na Gospodarskem razstavišču in če si želite na njegov koncert tudi vi, nam pišite na nova@adriamedia.si. Prvima dvema, ki nam bosta pisala, bomo podarili po dve vstopnici.

Še nekaj zanimivosti

Baja Mali Knindža je v Las Vegasu je v kazinoju pustil 50.000$, obožujejo ga vse bejbe iz diskoetk, njegov koncert pa odpoje v petih urah v enem kosu. "Nisem Seka Aleksić da bi delal pavze," pravi pevec, ki ne skriva, da ves zaslužek pusti po kafanah.