Podarjamo knjigico in pobarvanko Mali junaki!

20. 11. 2013

Malce je zadišalo po snegu in naše misli se že spogledujejo z izbiro pravih daril za pod novoletno jelko. Mali junaki so tako za praznični čas pripravili prav posebno ponudbo, znova pa bodo razveselili tudi bralce spletne strani govori.se.

Mali junaki so unikatne personalizirane otroške knjige, kjer vaš otrok tako v besedilu zgodbe, kot tudi v vseh izjemnih ilustracijah, zaseda glavno vlogo.

Zato, da se pri podobi glavnega junaka kar najbolj približate dejanskemu izgledu otroka, lahko ob naročilu knjig Mali junaki izberete vizualne lastnosti glavnega junaka, kot so spol, barva in oblika las, očala, pegice ...

V praznični ponudbi knjig Mali junaki so na voljo štiri zabavne in poučne zgodbe, ki so predstavljene v fotogaleriji, za poslastico pa so pri založbi Mali junaki pripravili še 12-stransko personalizirano pobarvanko z zimskimi motivi, kjer vaš otrok v glavni vlogi nastopa skupaj s čudežnim snežakom.

Personalizirane knjige Mali junaki lahko naročite na spletni strani http://www.malijunaki.si, kjer boste skozi postopek personalizacije izbrali izgled glavnega junaka, vpisali njegovo ime in napisali osebno posvetilo. Knjigo boste nato pregledali in ko jo boste potrdili, jo bodo poslali v tisk. Na koledarju boste prečrtali 10 dni in knjiga bo pri vas!

Podarjamo knjigo in personalizirano pobarvanko

Vabljeni, da na spletni naslov nagrade@govori.se pošljete sporočilo s svojimi osebnimi podatki (ime, priimek, naslov in telefonska številka) in med vsemi bomo izžrebali enega, ki bo prejel knjigo Mija in čudežni snežak in enega, ki bo svojega otroka razveselil s personalizirano pobarvanko. Prosimo, da v sporočilu napišete, kaj bi želeli imeti.

Vsi sodelujoči v nagradni igri boste prejeli brezplačni božični katalog Mali junaki.

Nagradna igra traja do nedelje, 24. novembra, srečna dobitnika pa bomo razglasili v ponedeljek zjutraj.

Priporočamo