Podarjamo pet dvojnih vstopnic za Philips Fashion Week!

philips fashion week (foto: promocijsko) promocijsko
Vir: Govori.se
21. 10. 2011

Za vse, ki spremljajo dogajanje okoli skorajšnjega prvega pravega slovenskega tedna mode v Ljubljani, smo v spletnem uredništvu rezervirali več dvojnih vstopnic za eno od modnih revij Philips Fasion Weeka.

Ker vstopnice za modne revije (od teh bosta dve potekali v torek, 25. – ena ob 18h in druga ob 21h uri, dve pa v sredo, 26. oktobra – prav tako ena ob 18h in druga ob 21h uri) niso javno dostopne, niti jih ni mogoče dobiti v prosti prodaji, je bila dotična nagradna igra za marsikoga med vami edina priložnost, da eno od štirih modnih revij Philips Fashion Weeka spremljate na mestu samem in zares v živo.

Cosmo & Govori se!

Nagrajenci so znani!

Ker so se na portalu Govori.se uporabniki manj vneto potegovali za vstopnice, uporabniki Cosmopolitana pa so bili kar precej zainteresirani, smo nameto petih dvojnih podelili deset dvojnih vstopnic iz skupnega bobna Cosmo & Govori.se!

Preverite, ali ste se znašli med temi, ki so se potegovali za eno od dvojnih vstopnic, ki odpirajo vrata na otvoritveno modno revijo v Kinu Šiška v torek, 25. oktobra, ob 18h, v prispevku Ekspresna nagradna igra: Podarili smo vstopnice za slovenski Philips Fashion Week!

Čestitamo!