Poduhovljena Lorella Flego: Poleti čistila svojo notranjost

24. 9. 2017 | Vir: Lea
Deli
Poduhovljena Lorella Flego: Poleti čistila svojo notranjost (foto: R. K.)
R. K.

Modrooka voditeljica in modna strokovnjakinja Lorella Flego si je tudi letos poleti, tako kot vsako leto, vzela čas le zase in svojo družino. Tradicionalni poletni obisk Amerike je letos v zadnjem trenutku odpovedala in s hčerko Sofio ter partnerjem čas preživela na Hrvaškem.

Lorella obžaluje, da so morali odpovedati potovanje v Ameriko. "Žal sem se letos zaradi zapletov odpovedala Ameriki in potovanje se ni izšlo. To me je zelo potrlo in srčno upam, da mi uspe čim prej skočiti čez lužo. Bila sem, kot vedno, pri starših na Hrvaškem. Imeli smo se res luštno, veliko sonca, vode in dobre hrane ter mama, ki je poskrbela za kuhinjo in me popolnoma razbremenila.

Uživala sem tudi v družbi prijateljic, ki jih kar lep čas nisem videla. Zanimivo, kako se čas ustavi, tičimo skupaj, kot bi se videvale vsak dan in vedno si imamo ogromno za povedati," pravi Lorella in razkrije, da tudi poleti ne miruje, ampak kuje nove načrte: "Moje misli vedno potujejo, poletje pa je moj čas, zato si privoščim čiščenje vseh notranjih predalov in verjemite, da jih je veliko! Razmišljam predvsem o prijateljstvu in hkrati kujem poslovne načrte za novo sezono, ali na televiziji ali spletni strani.

Vsak september je nov začetek, poln izzivov in železne volje za vse projekte, ki me še čakajo. Kot vedno jih je ogromno, za kar sem zelo hvaležna." Ima pa jesensko obarvan september za našo modno ikono in voditeljico poseben čar, saj so njene materinske misli usmerjene k hčerki Sofiji, ki že pridno hodi v šolo. "Sofia gre zdaj v drugi razred, moram pa reči, da šolo doživlja drugače, kot sem jo jaz. Sama sem bila zelo vesela in zadovoljna, da grem v šolo, ona veliko manj. Mislim, da zato, ker preživi veliko časa z mano, zato ji ni všeč, ko nisva skupaj, je raje doma. Ker je zelo radovedna, je hitro začela pisati in brati, tako da ji je pouk marsikdaj odveč, ampak v šoli je našla dobre učitelje in tudi sošolce, zato sem zelo vesela. Vsak otrok potrebuje druge otroke, ne samo odrasle."

Novo na Metroplay: V uniformi chefinje se najprej nisem počutila dobro | Meta Repovž