Pogled na Ulo Furlan v kopalkah je naravnost božanski: Pokazala je dolge noge in zaobljeno zadnjico

Pogled na Ulo Furlan v kopalkah je naravnost božanski: Pokazala je dolge noge in zaobljeno zadnjico (foto: Crocsi Press) Crocsi Press
22. 7. 2020

Poletje je čas, ki ga marsikdo izkoristi za to, da si nabere novih moči.

Tudi voditeljica, kolumnistka in manekenka Ula Furlan ni nobena izjema. Ne skriva dejstva, da poletje rada preživlja ob morju, kjer si uredi misli in se napolni s svežo energijo.

Slika je nastala na prečudoviti Lefkadi v Grčiji, na njej pa lahko občudujemo Ulo v kopalkah, ki razkrivajo njene dolge in vitke noge ter čvrsto zadnjico. Marsikdo je ob tem pogledu samo zavzdihnil.

Ob sliki je Ula objavila daljši zapis, med drugim je zapisala, kaj si želi: "Želim si le pregreti telo, shladiti grlo, stisnit se v objem, ugrniznit v slanik in zatlačit avto, tja, saj veš, v tisti kotiček, tam še vedno vedno lahko parkiraš. Letos grem po znanem v neznano. Čeprav bo kot prvič."

Upamo, da se ji bodo želje uresničile in da bo preživela karseda lepe počitnice.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Letos ne bom - slanih ustnic in mogoče v pasu malenkost preozkih kratkih hlač od lani - srečala poletno prepečenih vonjav in tekstur jezika in ulic, ki jih še ne poznam. Želim si le pregreti telo, shladiti grlo, stisnit se v objem, ugrniznit v slanik in zatlačit avto, tja, saj veš, v tisti kotiček, tam še vedno vedno lahko parkiraš. Letos grem po znanem v neznano. Čeprav bo kot prvič. Več miru, ki se ne bo ulegel le med škržate in platnice, ampak tudi v sosednji bar, še vedno nekaj jeze, razočaranj in kislic, ki bodo ostale in se smukale okrog gležnjev - ne glede na količino miselnega repelenta, zaradi katerih bom večkrat skočila v vodo, da jih splaknem - vsaj do jeseni. Letos bo več. Več pozornosti, prijaznosti, nežnosti in posluha, ker smo in bomo in imamo in damo.. in ker ne glede na vse mogoče "druge izkaznice" - še vedno in za zmerej govorimo isti jezik. 🤍 Letos ne bo iskanja presežkov, ampak bo že to, da nam je drobec poletja zgodil, dovolj. Letos ne bo ihte, da se teh nekaj prihajajočih dni zapiše kot nekoč noč, v duhu najstniških nagajivosti, zaradi katerih kdaj še danes zafarbam. Letos ne bo hitenj, čvrstotežnih planiranj, prvih vrst in rezerviranih miz. Te so tako ali tako že zdavnaj odpadle. Letos bova jaz in poletje. Lahko tudi brez besed. Skušala mu ne bom nič težit in razumem, da je velikokrat celo najboljše, če ne pričakuješ vnaprej. Vsaj ne nekaj blazno. Letos samo bova. Kot takrat.. ko je bilo prvič. 📷: @nejcmiljak 🩱: @narobeswim

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

Priporočamo