Poglejte, kaj v tem trenutku počne raper Zlatko

Zlatko (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
10. 10. 2014

Raper Zlatko, ki je pred dvema letoma k soustvarjanju komada Več od lajfa povabil več tisoč mladih, se tokrat vrača z velikim presenečenjem - livestreamom svojega zasebnega življenja, ki je izveden s pomočjo Googlovih očal.

Koncept nadgrajene resničnosti omogoča, da Zlatko s svojimi oboževalci deli svoje življenje ter dnevne izkušnje in informacije, ki javnosti v sicer niso dostopne.

TUKAJ se lahko priklopite na Zlatkov lajf na Sveta vladar in med 9. in 16. oktobrom v živo spremljajte teden skozi Zlatkove oči!

Zlatko se bo namreč vsak dan za več ur javljal v živo z različnih lokacij po Sloveniji.

Z njim boste preživljali ure v glasbenem studiu, vadili za koncert, se družili z njegovimi prijatelji, hodili na intervjuje, osvajali nagrade in doživeli še marsikaj nepredvidljivega.

Zlatka boste lahko ujeli tudi na ulici, kjer se bo ves čas gibal in v živo izvajal najnovejši material iz plošče Živim lajf.

Teden druženja s svojimi fani pa bo raper zaključil z velikim koncertom 16. 10. 2014 v ljubljanski Cvetličarni.

Ob kopici živahnega dogajanja v realnem in digitalnem okolju pa bo Zlatko del svojega časa namenil tudi opismenjevanju mladih s področja bančništva in financ: na kakšen način, boste morali preveriti sami.

Teden skozi Zlatkove oči bodo zaznamovali livestream in presenečenja v obliki nagrad za vse, ki boste Zlatka spremljali v živo. Več informacij in namigov pa na zivimlajf.svetavladar.si.

Priporočamo