Poglejte, kako Damjan Murko razvaja svoje poslovne partnerje in prijatelje

Poglejte, kako Damjan Murko razvaja svoje poslovne partnerje in prijatelje (foto: Uroš Apostolovič-Apo) Uroš Apostolovič-Apo
16. 12. 2019

V tem veselem mesecu se vsi radi obdarujemo in se spomnimo na naše
najbližje. Naš najboljši samopromotor vseh časov Damjan Murko je naredil korak naprej in ni obdaril samo svoje najbližje, pač pa pripravil zabavo za svoje zveste poslovne partnerje ter prijatelje.

"Lahko rečem, da sem si zmeraj želel izkazati spoštovanje in hvaležnost vsem, s katerimi sem čez leto sodeloval in zato sem se odločil, da priredim novoletno zabavo z odlično kulinariko, izbrano kapljico in glasbo. Vsak je v zahvalo seveda prejel tudi moj novi CD Šok in vroč koledar za leto 2020. Zavedam se, da vsi nimajo takšne sreče, zato sem se v zadnjem času vključeval v kar nekaj dobrodelnih akcij in imel veliko dobrodelnih nastopov. Letos prvič sem tudi nekaj svojih koledarjev podaril v dobrodelne namene. Naša dolžnost je, da pomagamo in prav je tako, dolžni smo pomagati tistim, ki nimajo takšne sreče kot jaz," nam je zaupal Damjan Murko.

In kako je vse skupaj potekalo? "Tokrat smo se ob organizaciji moje desne roke Uroša Apostoloviča-Apa in Bojana Papeža iz šova The Biggest Loser Slovenija odločili, da moje goste razvajamo na idilični lokaciji, kjer ima Bojan krasen ambient za zaključene družbe in pristno slovensko hrano. S svojo prisotnostjo sta me presenetila tudi dvojčka Jan in Tilen Klobasa, komedijant Nejc Petek in duet RS, ki sta poskrbela za zabavo ob tem veselem decembru," je še dodal slavček, ki pravi, da bo zabava ob zaključku leta, z dobrodelno noto njegovega podjetja, očitno postala stalnica.