Poglejte, kako je Andreju Hoferju uspelo med dopustom izgubiti že 10 kilogramov

Poglejte, kako je Andreju Hoferju uspelo med dopustom izgubiti že 10 kilogramov (foto: Osebni album) Osebni album
12. 8. 2019

Letošnje poletje je televizijski voditelj in urednik Andrej Hofer začel že maja v Tel Avivu zaradi Pesmi Evrovizije, nadaljeval z nekaj dnevi v Prekmurju, nato je bil štiri dni v Bosni in Hercegovini ob reki Uni, v juliju 14 dni na otoku Murter in pred kratkim še en teden v švicarskem Zürichu.

"Na dopustu potrebujem mir, rad sem sam s sabo, v stiku z morjem, hribi, veliko sem kolesaril. Tempo med letom je tak, da na dopustu potrebujem vsaj dva dneva, da prilagodim bioritem, da začnem normalno spati in normalno jesti, da vem, da mi nihče nič noče, da ni rokov za oddajo poročil, da sestanki ne obstajajo, da telefon ne zvoni. Potem se sprostim in uživam," nam je v uvodu zaupal televizijski voditelj.

Nato pa je nadaljeval: "Veliko časa namenjam jogi, Tibetantskim vajam, sproščanju, meditacijam. Zjutraj telovadim, tečem ali grem v hribe. Stik z naravo je balzam. Knjig na morju ne berem, pomembnejši mi je stik z ljudmi. Dolgi večerni pogovori, analize življenja. Krem nikoli nisem uporabljal, proti dehidraciji kože pa največkrat uporabim olivno olje s šentjanževko. Letos sem tudi veliko kolesaril, kar ni tipično zame, sploh ob jezeru v Zürichu, vsak konec tedna pa nekam plezam."

A pri vsem tem se Andreju še kako smeji, saj bo v delovno jesen stopil občutno lažji. "Spremenil sem tudi način prehrane, z jedilnika sem črtal belo moko, sladkor in ogljikove hidrate. Jem po sistemu ketonske diete, in sicer 70 % maščob, 20 % beljakovin in 10 % »pregreh«. Gibanje je pomembno, fizična aktivnost prav tako. V zadnjih štirih mesecih sem odstranil deset kilogramov," je zaključil zgovorni Hofer.

Priporočamo