Poglejte, kako prikupna je bila v prvem razredu Brigita Šuler

Poglejte, kako prikupna je bila v prvem razredu Brigita Šuler (foto: Osebni album) Osebni album
2. 9. 2019

Priljubljena glasbenica iz Posavja, Brigita Šuler, ima na šolske dni dni lepe spomine, čeprav, kot pravi, se prvega šolskega dne približno spomni.

"Ker sem pred prvim razredom obiskovala že malo šolo, sem sošolce in samo šolo v bistvu že poznala. V dobrem spominu mi je ostal prvi govor naše učiteljice, v katerem je povedala, da v 1. razredu ni več šale, da gre zares in da se ne bomo nič več igrali ampak zelo veliko učili. Za razliko od prejšnje učiteljice je bila ta zelo resna, starejša in v meni je kar vzbudila strah. No, kasneje se je izkazalo, da je res dosledna in stroga, a je imela dobro srce," pripoveduje Brigita, ki pa se je vsakega novega šolskega leta veselila še z enim razlogom.

"Vsako novo šolsko leto sem komaj čakala 1. september, saj sem se veselila srečanja s sošolci in vseh novih predmetov, ki so me čakali v višjem razredu. Naravnost oboževala sem vonj po novih zvezkih, učbenikih in ostalih šolskih potrebščinah. Sicer pa je navdušenje nad šolo (osnovno) ponavadi minilo tako hitro, kot vonj po novem," je zaključila v smehu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri