Poglejte, kakšna je bila Indira Ekić pred 10 leti!

Poglejte, kakšna je bila Indira Ekić pred 10 leti! (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
16. 4. 2018

Včasih v našem arhivu najdemo fotografije oseb, ki se z leti prebijejo v ospredje. Tako smo našli tudi fotografije tekmovalke in finalistke šova Indire Ekič, ki se je oktobra leta 2008 slikala za rubriko Kdo je ne bi.

Rubrika Kdo jo ne bi oz. Kdo ga ne bi je kar nekaj let polnila strani Nove s fotografijami zanimivih obrazov. Med njimi smo ujeli številne znane in manj znane obraze, ki so se pozneje ponovno pojavili v kakšnih resničnostnih šovih. Indira je takrat obiskovala še srednjo šolo.

"Še danes se spomnim tega slikanja," z veselim glasom pove Indira. "Ko sva z mamo pred kratkim obiskali Pohorje, kjer so te fotografije nastale, sem ji povedala, da sem tukaj imela prvo slikanje." Indira je takrat s skupino mladih pozirala našemu fotografu. "Kar nekaj nas je bilo. Med njimi tudi današnji priznan fotograf Tibor Golob in danes prepoznan modni oblikovalec David Hojnik. Vsi smo pozirali za rubriko Kdo ga ne bi in izkušnja s slikanjem za vašo rubriko je bila pozitivna in zanimiva." Indira je že takrat tehtala okoli 75 kilogramov.

Indira Ekić: KAKŠNA JE BILA  PRED 10 LETI?

"Že takrat sem se gibala in nihala med 75 in 80 kilogrami. Čeprav morda na prvi pogled ni bilo tako videti. Danes vidim, kako zelo se človeško telo z leti spreminja in koliko težje je bilo pred leti priti v boljšo formo," prizna Indira.

"Že takrat sem čutila, da sem bolj polna, močna. Ampak se človek nekako navadi. Telo pa se širi." Danes je Indira v veliko boljši formi. "Res uživam na polno in srečna sem, da se dogajajo vse te lepe stvari," doda. "Ravno čez nekaj dni bom sodelovala na eni od večjih prireditev, kjer bom ličila v okviru delavnice. Že od nekdaj sem si želela, da bi se mi to uresničilo, in zdaj se mi je res. Sledim svojim sanjam in delam to, kar me veseli." Indiro pa zdaj čaka še ena velika prelomnica v življenju. "Rada bi in moram čim prej diplomirati. To je zdaj moj naslednji cilj in pospešeno delam zaz to," še pove.

Besedilo: Mima // Foto: Goran Antley, Primož Predalič, arhiv Nove