Poglejte, kje in kako najraje uživa simpatični Jernej Tozon

Poglejte, kje in kako najraje uživa simpatični Jernej Tozon (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
15. 10. 2019

Simpatični Jernej Tozon je eden izmed tistih znanih obrazov, ki mu razne zabave in ponočevanja ne pomenijo prav nič. Mnogo raje se odpravi v naravo, bodisi na morje ali pa še raje v hribe, kjer se od številnih nastopov odpočije in si nabere novih moči.

Kljub prepoznavnosti, ki jo je pred več kot desetimi leti dobil s skupino Čuki, Škofjeločan še vedno ostaja prijazen in skromen fant - in takšno je tudi njegovo življenje, ki si ga ne zna predstavljali brez hribov, v katere je zaljubljen.

Med našimi prelepimi gorami namreč še najbolj uživa ob jutranjih ali večernih razgledih, ki mu jih ponuja narava, prav tako pa - vsaj tako je zapisal pred časom - ne potrebuje nobenega 'masteršefa' in fine kulinarike. Simpatični Jernej si najraje zakuri ogenj, se ob njem pogreje in še kaj dobrega si pripravi zraven. Pa tudi če je to prava domača klobasa, ki vsakemu tekne. "To je to," pravi Škofjeločan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#čuki #iloveslovenia #alwaysgoodtimes

A post shared by jernej (@jernejtozon) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šitna glava Ko človek postane svoboden #alwaysgoodtimes #loveslovenia #čuki @revijaavenija @revija.zvezde @brane.t.cervek

A post shared by jernej (@jernejtozon) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakšen masterchef! To je to!😀 #skupinačuki#loveslovenia#alwaysgoodtimes@brane.t.cervek

A post shared by jernej (@jernejtozon) on