Poglejte si, kaj je dobila ljubka hčerka Iris Mulej za božička

Poglejte si, kaj je dobila ljubka hčerka Iris Mulej za božička (foto: Zaklop) Zaklop
24. 12. 2019

Slovenska manekenka Iris Mulej bo praznične dni preživela v Sloveniji, z družino, prvo darilo pa je njena ljubka hčerka Isabella že dobila.

"Pri naši babici (moji mami) pa se je tokrat božiček ustavil z najbolj luštnim poganjalčkom za Isabello (sicer malo predčasno ampak ok). Kako je v poganjalčka “unikorna” Isabella zaljubljena pa lahko vidite sami," je na svojem Instagram profilu zapisala Iris, ki se te dni mudi pri svoji mami, ki jo med letom bolj malo vidi, saj Iris že nekaj časa živi in ustvarja v Budvi.

Vse se zdi, da je babica Isabello to leto izjemno lepo obdarila, saj mala princeska kar žari od sreče. Seveda pa vse zanima, kaj bo božiček prinesel malemu Arronu, ki bo vsakega darila verjetno zelo vesel.

Iris ne skriva, da obožuje decembrski čas, ko je več druženja z družino in ko se vsi zberejo v Sloveniji, saj sicer živi v Budvi, kjer si je ustvarila razkošen dom, ki ji ga mnogi zavidajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦄🎄Pri naši babici (moji mami) pa se je tokrat Božiček ustavil z najbolj kjut poganjalčkom za Isabello (sicer malo predčasno ampak ok🙈🤷🏻‍♀️). Kako je v poganjalčka “unikorna” Isabella zaljubljena pa lahko vidite sami 🦄🥰😁 • • Poganjalček @mybuddywheels je poseben zato, ker otroku pooseblja prijatelja in mu daje dodaten pogum za vožnjo s kolesom. Tako je vožnja skupaj z mehkim plišastim prijateljem veliko bolj zabavna, mehkega prijatelja pa lahko po vožnji odstranimo in otroček se z njim naprej igra v svoji sobici. Poganjalčka @mybuddywheels najdete v trgovinici @pikapolonica_prodajalna, trenutno pa imajo zanj tudi akcijo. Predlagam da si pogledate tudi mamice fantkov, saj imajo različico kjut plišastega dinozavra 🦖 Poganjalček je prejel tudi zlato nagrado, saj je osvojil naziv "Najboljša igrača na prostem" v kategoriji izbora mamic. • • • #unicorn🦄 #unicornbike #mybuddywheels #kidsbike #pinkunicorn #pikapolonica_prodajalna #pinklove #unicornlove 📸 @metka_majcen

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on