Poglejte si, kaj v karanteni dela popularni pevec Luka Basi

Poglejte si, kaj v karanteni dela popularni pevec Luka Basi (foto: Promocijski material) Promocijski material
7. 4. 2020

Pevec Luka Basi že komaj čaka, da bo konec karantene, ko bo znova lahko stopil na odre in se srečal s svojo številčno publiko.

Verjetno jih ni malo, ki že komaj čakajo, da bo konec karantene in da bodo po koronavirusu znova zaživeli bolj normalno in sproščeno življenje.

Med njimi je seveda tudi Luka Basi, ki se veseli novih koncertov, nastopov in srečanja s svojo številčno publiko, ki ga v teh dneh še kako pogreša.

A pevec podobno kot številni drugi, dneve preživlja večinoma doma in s svojimi domačimi. "A veste tisto, ko greste pred hišo, da naredite tole pozo in potem se vrnete nazaj na kavč,"  je na svojem Instagram profilu duhovito zapisal Luka.

Verjetno jih ni malo, ki so se našli v njegovem zapisu in ki verjetno precej podobno preživljajo zadnje tedne, ko svetu vlada koronavirus. No, Luka ostaja pozitiven in seveda upa, da se bo že kmalu lahko vrnil na glasbene odre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ono kad ideš ispred kuće da napraviš ovu pozu ... a onda nazad unutra na kauč 😅😅🙈 #running #lukabasi #havingfun #positivevibes #nature #sunshine #sport

A post shared by Luka Basi (@lukabasi) on

Priporočamo