Poglejte si, kako Jana Morelj žari v objemu postavnega športnika

2. 10. 2019

Radijska voditeljica Jana Morelj ne skriva, da je velika športna navdušenka, ki glasno navija za slovenske športnike in jih rada tudi osebno spozna.

"Takih obiskov smo vedno najbolj veseli. Kralj Jan Kozamernik in seveda tudi vsi ostali fantje. Naš poklon," je zapisala voditeljica Jana Morelj, ko jo je v radijskem studiu obiskal srebrni odbojkar Jan Kozamernik.

Ob koncu obiska je nastala tudi ekipna fotografija, kjer je radijska posadka ponosno žarela ob slovenskem športnem velikanu. Jana se je tesno stisnila ob postavnega Jana, ki je bil v studiu odlično razpoložen in kako tudi ne bi bil, ko pa je doživel kraljevski sprejem in številne pohvale, ki so bile seveda več kot na mestu.

Jana se je po letu dni porodniške zopet vrnila pred radijske mikrofone, kjer so jo njeni zvesti oboževalci že močno pogrešali. Zdaj je spet nazaj v studiu in jutranjem programu Radia 1, kjer izjemno uživa in vse se zdi, da je tudi Jana že komaj čakala, da se bo vrnila nazaj pred mikrofon, kjer se zares odlično znajde.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Takih obiskov smo vedno najbolj veseli!!! 🇸🇮🏆🏐 Kralj Jan Kozamernik in seveda vsi ostali fantje! ❤❤❤ Naš poklon. 👑 @radio1slo #tourbus2019 #bravonasi

A post shared by Jana Morelj (@janchika) on