Poglejte si, kako je Sanja Grohar razkrila, da pod srcem nosi fantka

Poglejte si, kako je Sanja Grohar razkrila, da pod srcem nosi fantka (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
18. 9. 2018

Sanja Grohar, ki se je nedavno poročila in nato razkrila, da je noseča, je zdaj z javnostjo delila tudi spol svojega prvorojenca.

Modna blogerka Sanja Grohar in Matej Kovič sta se konec avgusta poročila, že kmalu pa bosta okusila tudi čare starševstva.

Sanja je po poroki s širno javnostjo delila, da pod srcem nosi svojega prvorojenca, zdaj pa je jasno tudi to, kakšnega spola je njun prvorojenec.

Sanja in Matej sta že pred poroko s prijatelji in družino delila radostno vest, na zabavi pa sta z vsemi delila tudi spol otroka. A razkritje spola je bilo tudi za njiju pravo presenečenje, saj sta za spol izvedela istočasno kot njuni prijatelji. Zdravnika sta namreč prosila, da jima je na listek napisal otrokov spol, njun prijatelj pa je potem pripravil konfete v modri barvi, ki so poleteli v nebo.

Ko je Matej videl, da so konfeti modre barve, je od navdušenja tekel po zelenici, Sanja pa je bila ob novici tako ganjena, da je potočila nekaj solzic. Njuni sreči ni ne konca ne kraja, po poroki se zdaj veselita še prihoda malega princa, ki bo dodatno kronal njuno ljubezen.