Poglejte si, kako je Vesna (Ljubezen po domače) osupnila v roza čeveljcih

Poglejte si, kako je Vesna (Ljubezen po domače) osupnila v roza čeveljcih (foto:  Igor Zaplatil, GOran Antley, arhiv, Primož Predalič) Igor Zaplatil, GOran Antley, arhiv, Primož Predalič
4. 7. 2018

Vesna iz šova Ljubezen po domače je že nekaj časa srečna v objemu Mihe Rebernaka, v zadnjem času pa je videti zapeljiva bolj kot kdajkoli prej.

Ko se je Vesna iz šova Ljubezen po domače nedavno pojavila v studiih POP TV, je nemalo presenetila vse okoli sebe, ko si je nadela roza čeveljce z visoko peto. Vesno smo navadno vajeni gledati v bolj športnih oblačilih, ki jih nosi med kmečkimi opravili na njeni kmetiji, kjer dela seveda nikoli ne zmanjka. Na kmetiji tako ni kaj veliko časa za eleganco in različne modne kombinacije, kar pa še ne pomeni, da Vesni ne prijajo trenutki, ko lahko slavi svojo ženstvenost.

"Tako obuje visoke pete naša Vesna," so zapisali na POP TV in na Facebooku objavili fotografije, kjer je Vesna videti povsem drugače kot jo lahko vidimo med dnevnimi opravili na kmetiji.

Le kaj je na takšno podobo rekel njen Miha Rebernak, s katerim sta že nekaj časa srečna v objemu drug drugega. Mu je bolj všeč športna Vesna ali Vesna v elegantnih petkah? In kako zanimivo, da se je Vesna odločila za roza barvo, je s tem želela povedati, kako zelo srečna in zaljubljena je trenutno?