Poglejte si, kako lepo hčerko ima Lili Žagar, kaj ni čista kopija svoje lepe mamice

Poglejte si, kako lepo hčerko ima Lili Žagar, kaj ni čista kopija svoje lepe mamice (foto: Arihv Planet TV) Arihv Planet TV
16. 7. 2020

Nekdanja voditeljica, danes pa uspešna podjetnica Lili Žagar se lahko pohvali z izjemno lepo hčerko, ki je vsak dan večja dama.

Nekdanja voditeljica Lili Žagar ima dva čudovita otroka, sina Tilna in hčerko Injo. Oba sta videti prava lepotca, še posebej pa seveda mala Inja, ki je kot kaže lepoto podedovala po svoji lepi mami.

Nedavno je njen partner Marko Potrč na svojem Instagramu objavil očarljivo fotografijo, kjer v naročju drži lepo Injo in seveda je bilo vsem kaj hitro jasno, da mala dama odrašča v pravo lepotico.

Vse se zdi, da ji bodo tudi vrata modne industrije na široko odprta, če si bo tega le želela. Marko in Lili sta na svoja dva sončka še kako ponosna in verjetno se strinjata, da čas kar prehitro beži in da mala čmrlja čisto preveč hitro odraščata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja najljubša utež. In najlepša tudi ❤️ 💪🏻 To, da sta otroka lahko z mano 24 ur na dan, včasih tudi med treningom, je neprecenljivo. In Lili seveda tudi 😄 Poletne počitnice so praktično edini čas v letu, ko smo res samo mi in nič drugega. Ta čas nam vsem ogromno pomeni. Ker mi, tako rečeno navadni ljudje, nimamo in tudi ne potrebujemo milijonskih jaht ali vikendov na najdražjih lokacijah. Mi si samo želimo nekaj dni, ko smo res lahko 24 ur na dan z našimi otroki in partnerji. Teh nekaj dni je najboljše zdravilo ter daleč najboljša preventiva proti izgorelosti in še marsičemu, kar je povezano s stresom. In obračamo kakorkoli želimo, s stresom nas je “okuženih” precej več kot s čem drugim. In morda smo v vsej tej situaciji malo pozabili, da je stres dejansko tihi ubijalec za veliko ljudi... kap, povezana s stresom, kmalu po 40-em ali celo pred tem ni nekaj izmišljenega. Rak, ki vzame mamico ali očeta otrokom, tudi ne. Na žalost. Zato tak oddih od vsega stresa, in stresa letos res ni bilo malo, ni nek luksuz, ki bi se ga morali sramovati. To je nekaj, kar potrebujemo. Vsi. Mi in naši otroci. Family Potrč zato vsem želi čudovite dni, ki so rezervirani samo za vas!

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on