Poglejte si, kako lepo hčerko ima Marko Potrč

Poglejte si, kako lepo hčerko ima Marko Potrč (foto: profimedia) profimedia
31. 5. 2018

Voditelj oddaje The Biggest Loser Slovenija, Marko Potrč, je izjemno ponosen na svojo hčerko in sina. Zdi pa se, da je mala princesa prava kopija svoje mamice.

Marko Potrč ima v zadnjem času pole roke dela z vodenjem šova The Biggest Loser Slovenija, zato so le redki trenutki, ko lahko sproščeno uživa s svojo ljubko družinico.

Navadno so za to rezervirane nedelje, ko se družina odpravi na kakšen potep ali pa si zgolj privošči slastno pico, ki jo pri Potrčevih vsi obožujejo. Nič drugače ni bilo niti pretekli konec tedna, ko sta Marko Potrč in njegova srčna izbranka Lili Žagar svoje hčerko in sina razveselila z obiskom picerije. Še posebej pa je bila tega vesela njuna hčerka, ki jo je Marko ponosno pokazal na svojem Instagram profilu in verjetno ste tudi vi opazili, da je mala princeska na las podobna svoji lepi mamici. Na fotografiji se vidi, da je družinica na nedeljskem kosilu izjemno uživala in da jim skupni trenutki zelo veliko pomenijo.

No, šov The Biggest Loser Slovenija se počasi bliža koncu, zato bo imel tudi Marko Potrč kmalu več časa za družinske trenutke, česar se vsi že neznansko veselijo.