Poglejte si, kako ljubko družino ima voditelj Peter Poles

Poglejte si, kako ljubko družino ima voditelj Peter Poles (foto: pop tv) pop tv
8. 1. 2020

Televizijski voditelj Peter Poles se lahko pohvali z zares lepo družino, na katero je še kako ponosen.

Voditelj Peter Poles se lahko pohvali s čudovito srčno izbranko in dvema ljubkima otrokoma, ki sta mu v velik ponos.

Nedavno je njegova Nika Veger na svojem Instagram profilu objavila ljubko družinsko fotografijo in številni so jim namenili všeček in seveda komentar, kako čedni so videti.

Nika je pod sliko svoje sledilce spraševala, če so dovolj luštni, da bi jih rešili in seveda se je odgovor ponujal kar sam od sebe, ne samo, da so videti izjemno luštna družina, videti so kot iz oglasa in vidi se, da so izjemno srečna družina.

Od nedavno je družina Petra Polesa bogatejša za še eno članico, odslej imajo doma tudi prikupno pasjo kosmatinko, ki je na fotografijah še kako fotogenična in je prava pasja manekenka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are we cute enough to save us? 😃☺️🐶😝🙃 Aren’t we all? 😔 .... 🎄Cele praznike sem razmišljala, kaj bi ti zaželela v novem letu. Izobilja, vsega dobrega, kreativnosti, sreče ... ampak nič od tega se ne zdi prav v luči preteklega leta. Za nas je bilo lepo, če gledamo le nase. In s tega stališča se ne pritožujem. Ampak vseeno ne morem zamižati in se delati, da je izobilje, v katerem živimo, ok. Da vse dobro za ljudi, pomeni tudi vse dobro za druga živa bitja. Da kreativnost ni postala orodje za še večjo potrošnjo. In da je sreča, s katero se filamo na družbenih omrežjih, tista prava. 🤷‍♀️ Zdravje in vsega manj, bi bilo tisto, kar nam želim, ampak sliši se čudno, kr mal zateženo 🙈. Zato je moje voščilo za prihodnje leto pravzaprav želja, naj vsak zmore in naredi korak za skupno dobro. We can all make the difference. 🙋‍♀️💚🙏🏻 #ljubezen #empatija #trajnostno #love #sustainableliving #truemeaningofchristmas #careforothers #sustainability #sustainable #sustainableblogger#mindfulliving #makethechange #bethechange #nikaveger #beautyfullblog

A post shared by Beautyfull Blog (@nikaveger) on