Poglejte si, kako prelestno dekle ima trener Jan Kovačič iz šova The Biggest Loser Slovenija

Poglejte si, kako prelestno dekle ima trener Jan Kovačič iz šova The Biggest Loser Slovenija (foto: Rok Mlinar ) Rok Mlinar
23. 10. 2018

Osebni trener Jan Kovačič, ki smo ga lahko bolje spoznali v oddaji The Biggest Loser Slovenija, ko je tekmovalcem pomagal pri izgubljanju kilogramov, je že nekaj časa srečno zaljubljen.

Jan Kovačič je tisti trener, ki je v šovu The Biggest Loser Slovenija treniral modro skupino in se na koncu veselil zmage Bojana Papeža, ki je vse do finala treniral pod njegovim budnim vodstvom.

Že v šovu smo imeli priložnost spoznati njegovo srčno izbranko Nives Orešnik, ki je tudi sama osebna trenerka, odlično pa skrbi tudi za svoje telo. Nives na Instagramu večkrat objavi vaje s treningov, rada pa pokaže tudi svojo ženstveno plat, ko oboževalcem postreže z nekoliko več gole kože.

Tudi nedavno ni bilo nič drugače, ko je svojim oboževalcem postregla s fotografijo v črnem čipkastem perilu. "Dom je tam, kjer vaše srce najde mir," je zapisala Nives. No, verjetno je bilo ob takšni Nivesini fotografiji le malo njenih oboževalcev mirnih. Vsekakor je treba priznati, da je njena postava zelo prelestna in da je Jan pravi srečnež.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home is where your heart is at peace. 😌 📸 Matjaž Očko

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik) on