Poglejte si, kako razkošno teraso ima sredi Ljubljane Alenka Košir

Poglejte si, kako razkošno teraso ima sredi Ljubljane Alenka Košir (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
20. 4. 2020

Osebna trenerka Alenka Košir je prava zaljubljenka v svoje čudovite rože, ki jih ima na svoji razkošni terasi kar nekaj.

Ni skrivnost, da ima osebna trenerka Alenka Košir v središču Ljubljane razkošno stanovanje, kjer uživa s svojim srčnim izbrancem Markom Jovovićem in njunimi otroci.

Nedavno je svojim sledilcem pokazala tudi svojo čudovito teraso, ki je zares impresivna. Na njej ima številne lončnice, plezalke in tudi mini mestni vrtiček, ki ga seveda obožuje.

Še posebej je navezana na svoje čudovite vrtnice, ki so zares osupljivo lepe, a so v zadnjem času nekoliko poškodovane, ker so jim do živega prišla temperaturna nihanja. A Alenka je tudi za njih našla rešitev in jim privoščila posebno nego, zato verjamemo, da bodo njene vrtnice že kmalu videti sanjsko lepe in takšne kot jih ima Alenka najraje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vsi, ki me že dlje časa spremljate veste, da sem med drugim, obsedena z vrtnicami🌹🌹🌹 do te mere, da jih vsako jutro pri obhodu terase natančno pregledam 😅. V zadnjih dneh so temperaturna nihanja naredila svoje in na moji največji rumeni plezalki sem opazila nekaj zgubanih listkov. Seveda takoj panika in akcija. Strokovnjaki, ki jim zelo zaupam so mi svetovali biostimulant Rasti®Epin Ekstra, ki je po novem dostopen tudi nam ljubiteljskim vrtičkarjem in ne samo profesionalnim kmetovalcem, saj ga zdaj lahko dobite tudi v mali epruvetki 1ml kar zadostuje za 5-10 litrov vode. Gre za biostimulant za hitro obnovo in nadaljevanje rasti, neke vrste pomoč rastlinam. Pomoč, da stresne situacije lažje premagajo in si po njih hitreje opomorejo. Pod to spadajo vse situacije pred/po pozebi, pred/po presajanju, pri pomanjkanju svetlobe ali ko rastlina odvrže liste, pri napadih polžev, insektov in drugih bolezni…🐌🐛🐜 Rasti®Epin Ekstra lahko uporabljate za vse rastline: okrasne notranje in zunanje, za drevesa, vrtnine, jagodičevje skratka tudi za tiste, ki se znajdejo na vaših krožnikih 🍆🍅🥕🥔🥦🌶🍓🍋🍏. Kajti biostimulant ni škodljiv za ljudi in živali. Niti za pridne čebelice in čmrlje 🐝…niti za ribe 🐟 v primeru, da pride v podtalnico. Zato tudi čakalna doba med pršenjem in uživanjem vrtnin ni potrebna. Navodila za uporabo: V manjšo ročno pršilko (moja ima volumen 1,5 l) dodam vodo in ¼ epruvete Rasti®Epin Ekstra. Potrebujete pršilko, ker se biostimulant nanaša izključno foliarno, torej s pršenjem po rastlini! Zalivanje namreč nima nobenega učinka. S suspenzijo poškropim vse zunanje rastline (tudi, če niso doživele večjega stresa zaradi mraza, jim bo biostimulant samo pomagal) in notranje, če se slučajno katera slabo drži. Pršite lahko v kateremkoli delu dneva. Postopek ponovim čez 7-10 dni. Izdelek lahko naročite na spletni strani www.metrob.si #rozesozakon #metrob #compo #ostanidoma @metrob.slovenia

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on

Priporočamo