Poglejte si, kako velika in ljubka je hčerka Jane Morelj

11. 11. 2019

Radijska voditeljica Jana Morelj svoj prosti čas, ki ga sicer nima veliko, najraje preživlja v družbi svoje ljubke hčerke Mie.

Voditeljica Jana Morelj ima najraje trenutke, ki jih lahko preživi s svojo hčerko Mio, ki je vsak dan večja in bolj ljubka.

Ob velikem pomanjkanju časa je priznala, da največkrat nakupuje kar preko spleta, saj je tako najhitreje, najbolj udobno in časovno najbolj dostopno.

Na svojem Instagramu je objavila fotografijo s svojo ljubko hčerko in kaj hitro je bilo jasno, da na računalniško tipkovnico zelo rada pritiska tudi mala Mia in da mora biti Jana še kako pozorna, da se kakšen spletni nakup ne konča napačno.

No, vsekakor je malčica pravi sladkorček, Jana pa je na svoj mali sonček še kako ponosna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odkar imam Mio čas teče drugače. Predvsem ga vedno primanjkuje.🙈Tudi za sprehajanje po trgovinah, zato velikokrat nakupujem na spletu. Klik sem, klik tja in zgodi se, da mi kakšna stvar ne ustreza. 🤷🏻‍♀‍V tem primeru lahko kot EU potrošnica uveljavljam svoje pravice in izdelek v 14-ih dneh brez obrazložitve vrnem. Vsega sicer ne morem vrniti; recimo pokvarljive hrane, prenesene programske opreme ali personaliziranih izdelkov. Če me prodajalec ne obvesti o pravici do odstopa od pogodbe, je ta podaljšana na 12 mesecev od prenehanja prvotnega obdobja odstopa. Vse te pravice imaš tudi TI. 🙏🏻 Skoči na https://europa.eu/youreuright/_sl in si preberi več o svojih potrošniških pravicah. #ImašPrav #yourEUright

A post shared by Jana Morelj (@janchika) on