Poglejte si, kako zaljubljeno je srčni izbranec Jasne Kuljaj nekoč božal njen goli nosečniški trebušček, prizor, ki ga redko vidimo

Poglejte si, kako zaljubljeno je srčni izbranec Jasne Kuljaj nekoč božal njen goli nosečniški trebušček, prizor, ki ga redko vidimo (foto: Planet TV) Planet TV
26. 8. 2020

Jasna Kulaj ni skrivala, da je kar nekaj časa odlašala z nosečnostjo, saj jo je bilo nekoliko strah proda, kasneje pa je bila verjetno ena izmed najlepših slovenskih znanih nosečnic.

Voditeljica Jasna Kuljaj je znana po tem, da s svojimi sledilci deli veliko trenutkov iz svojega zasebnega življenja, rada jim razkrije kje preživlja prosti čas, kakšne kopalke nosi to poletje in kam odide na počitnice.

Tudi v času nosečnosti je mnoge stvari delila s svojimi oboževalci. Za revijo Story se je pred objektiv postavila, ko je bila že visoko noseča in je ponosno razgalila svoj nosečniški trebušček.

S partnerjem Sašo Lalovičem sta posnela nekaj zelo nežnih fotografij, ki bodo marsikoga močno raznežile. Vsekakor sta bila videti izjemno ljubko, zaljubljenost pa je kar sijala iz njunih oči. Vsekakor veljata za enega najlepših slavnih parov pri nas, ki danes živita srečno družinsko in ljubezensko življenje.