Poglejte si, kako zaljubljeno sta se stiskala Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza

Poglejte si, kako zaljubljeno sta se stiskala Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza (foto: Facebook/MGL) Facebook/MGL
30. 6. 2020

Pretekli konec tedna sta se mudila v Mestnem gledališču ljubljanskem, kjer je imela Ajda Smrekar zadnjo prestavo v tej sezoni, Sebastian Cavazza pa je svojo lepo izbranko bodril izza odra.

Pretekli konec tedna se je z dramo Koščki svetlobe v režiji Barbare Zemljič na Mali sceni sklenila letošnja sezona v Mestnem gledališču ljubljanskem.

V drami igra tudi odlična slovenska igralka Ajda Smrekar, ki je na odru še enkrat več blestela. Z njo pa je bil tudi njen srčni izbranec Sebastian Cavazza, ki je svojo lepo srčno izbranko bodril v zaodrju.

Po koncu predstave sta komaj čaka, da sta lahko planila v objem in si vzela nekaj trenutkov drug za drugega. Ajda in Sebastian veljata za enega najlepših igralskih parov pri nas, a svojo zasebnost skrbno skrivata in zato ju je le redko mogoče videti skupaj. A nedavno sta naredila izjemo in se ponosno postavila pred objektiv, videti sta bila sanjsko in nihče ni spregledal njunih iskric v očeh, saj sta še vedno zaljubljena kot prvega dne, ko sta začela razmerje.