Poglejte si, kakšen komentar je Špeli Grošelj napisal njen fant, kaj nista ljubka

29. 11. 2021
Deli
Poglejte si, kakšen komentar je Špeli Grošelj napisal njen fant, kaj nista ljubka (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Že dolgo časa se namiguje, da je pevka Špela Grošelj sveže zaljubljena in vse se zdi, da je s to fotografijo prav to tudi potrdila. Že res, da javno še ni priznala, da ima novega fanta, a se zdi, da je to zdaj bolj ali manj jasno, saj so komentarji še kako zgovorni.

"Ob pogledu nanjo točno vem o čem sem razmišljala, ko sem "pozirala," je ob svoji nedavni objavi na Instagramu zapisala pevka Špela Grošelj.

"O "presenetljivi" hvaležnosti, da se moje želje izpred nekaj let niso uresničile. Da je prav, da se je "planirana" življenjska pot obrnila v povsem drugo smer, ki si je - priznam - v lajfu nisem začrtala ali jo načrtovala," je nadaljevala svoj zapis in mnogi so prepričani, da je s tem namignila tudi na novega fanta Mateja Čepona, ki je fotografijo tudi komentiral, Špela pa mu je komentar vrnila, seveda pa niso manjkali srčki in poljubi.

Katarina Čas je pokazala, kako je treba nositi skinny jeans v letu 2022: Njena eleganca je osupljiva!

"In, da končno štekam mami, ko je takrat govorila: "... Je že moralo biti tako, nehi se upirat in sprejmi vse, česar ne moreš spremenit," je dodala in zaključila. "Pa to ne pomeni, da "zdej imam pa sanjski lajf, o katerem sem vedno sanjala in moja barka mirno pluje. Ah, kje pa! Vatreno je. Velikokrat turbulentno. Pa vendarle ... Točno tako, kot v tem trenutku mora biti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)