Poglejte si, kakšna lepotica je brez ličil pevka Alya

Poglejte si, kakšna lepotica je brez ličil pevka Alya (foto: Foto: Helena Kermelj, Primož Predalič, Aleš Erjavec, Aleksandra Saša Prelesnik, Igor Zaplatil, osebni arhiv) Foto: Helena Kermelj, Primož Predalič, Aleš Erjavec, Aleksandra Saša Prelesnik, Igor Zaplatil, osebni arhiv
17. 10. 2018

Slovenska pevka Alya je na koncertih vedno do potankosti naličena, v prostem času pa svoji koži rada privošči tudi to, da od časa do časa lahko zadiha.

Alya je na odru vedno prava lepotica, kar pa ne pomeni, da ne žari tudi takrat, ko na obrazu nima niti trohice ličil. Ko je nedavno svoje oboževalce pozdravila na vse zgodaj zjutraj, je očarala z naravno lepoto. "Dobro jutro," je zapisala Alya.

Pevka je brez ličil videti naravnost čudovito in verjetno ji zavidajo številne predstavnice nežnejšega spola, da je videti tako zelo prelestno, sveže in spočito. Le v čem je Alyina skrivnost odličnega videza. Morda v tem, da si privošči dovolj spanca ali morda v tem, da se rada zdravo prehranjuje. Kdo bi vedel, vsekakor je videti odlično z ličili ali brez.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝒢𝑜𝑜𝒹 𝓂𝑜𝓇𝓃𝒾𝓃𝑔☕️

A post shared by ALYA [Official Site] 🔹 (@alyamusic) on

Priporočamo