Poglejte si, kakšna lepotica je danes Indira Ekić

Poglejte si, kakšna lepotica je danes Indira Ekić (foto: facebook.com/indira.ekic) facebook.com/indira.ekic
21. 3. 2018

Postavna plavolaska Indira Ekić je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija izgubila skoraj 30 kilogramov in je danes videti naravnost čudovito.

Po nastopu v šovu The Biggest Loser Slovenija so se prikupni Indiri Ekić odprla številna vrata. V šovu je našla svojega srčnega izbranca, njeno srce je namreč ukradel pomožni trener v šovu Matic Kolenc. To pa še ni vse, Indira bo tudi ena izmed komentatork v oddaji Od junaka do težaka, ki bo na sporedu vsak dan po oddaji The Biggest Loser Slovenija, prvič pa jo bomo na Planet TV lahko videli že nocoj.

Na najnovejših fotografijah, ki jih je Indira objavila na svojem Instagram profilu, je jasno, da lepa plavolaska naravnost blesti. V čudoviti modri obleki je videti prava lepotica, zdi pa se, da je od konca šova izgubila še nekaj dodatnih kilogramov.

Ob voditeljici Jasni Kuljaj in osebnemu trenerju Andreju Milutinoviču bo Indira vsak večer komentirala dogajanje v šovu The Biggest Loser Slovenija, kjer je v lanski sezoni tudi sama pridno topila kilograme in se kot edina ženska uvrstila v veliki finale, kjer pa je kasneje zmagal Bojan Papež, ki je uspel izgubiti neverjetnih 74, 4 kilograma.