Poglejte si, kdo greje naročje Anamarie Goltes, z Luko Dončićem po novem uživata tudi v tej družbi!

Poglejte si, kdo greje naročje Anamarie Goltes, z Luko Dončićem po novem uživata tudi v tej družbi! (foto: Promocijski material) Promocijski material
1. 3. 2022

Oba sta velika ljubitelja živali, po novem pa jima družbo dela to prisrčno bitje.

Anamaria Goltes in Luka Dončić svoj življenjski prostor delita še z dvema prikupnima štirinožcema, Hugom in Gio, zdaj pa sta k sebi sprejela še eno psičko. To je pokazala Anamaria na svojem Instagram profilu, prizor pa je raznežil njene sledilce, ki so bili navdušeni!

Preberite še: Samo poglejte si to! Hčerka Rebeke Dremelj bo kmalu tako visoka kot mamica in prav tako prava lepotica

V naročju drži psičko Viko, ki bo, kot kaže, malce večja. Zdaj je še mladiček, a ko bo zrasla, bo prava pasja dama, ki bo imela čudovito življenje. Med prvimi, ki je podal svoj komentar, je bil Goran Dragić, zapisal je, da se mu ime zdi res lepo. Anamaria pa mu je takoj odgovorila z vabilom: "Pridi v Dallas."

Brez dvoma Anamario in Luko zdaj čaka veliko dodatnega veselja v njunem domu, Hugo in Gia pa se bosta brez dvoma nadvse razveselila razposajenega mladička, ki bo prinesel novo živahnost v njihov ustaljen vsakdan. Zagotovo bo kmalu tudi Vika polnopravna članica družine, ki jo bosta Anamaria in Luka vzela s seboj na potovanja, tako kot - če se le da - s sabo vzameta Huga in Gio.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)