Poglejte si, kdo greje naročje Mirjam Poterbin, s tem prizorom je raznežila številne (priznamo, tudi nas)

21. 3. 2023
Deli
Poglejte si, kdo greje naročje Mirjam Poterbin, s tem prizorom je raznežila številne (priznamo, tudi nas) (foto: Bobo)
Bobo

Mama našega košarkarskega asa Luke Dončića je nadvse postavna in atraktivna dama, za katero se obračajo številne glave.

Mirjam Poterbin je oseba, ki je svojemu sinu vedno stala ob strani in ga podpirala na njegovi poti do zvezd. Tudi zdaj je med njegovimi največjimi oboževalkami. Je postavna gospa, ki niti približno ne kaže svojih let, zato ne čudi dejstvo, da ima tudi ona številne oboževalce. Slednje občasno razveseli s kakšnim lepim prizorom na družbenem omrežju, podobnim spodnjemu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Sliko je objavila konec minulega meseca, a še vedno vzbuja pozornost. Naročje ji greje prikupen psiček pasme kavalir princa Charlesa, ki s svojim prikupnim pogledom izraža nagajivost in ljubkost hkrati. Tudi Mirjam je velika ljubiteljica kužkov, tako kot Luka in njegova Anamaria Goltes, ki imata kar tri kužke, Huga, Gijo in najmlajšo Viki. Mirjam ob tem ni razkrila, ali gre za njenega psička ali ga je le malce popazila.

Preberite si še: Vaaau, poglejte si, kaj sta si privoščila Darja Gajšek in njen mož, marsikdo jima je zavidal!

Ob tem je marsikdo opazil, da so njeni lasje zdaj malce svetlejši in nič več valoviti, saj si jih je poravnala. No, tudi ta pričeska ji zelo lepo pristoji in zdi se, da jo še dodatno pomladi. Svetlejši pramenčki ob obrazu lepo poudarijo njeno polt in gladko kožo, ki jo skrbno neguje. Sama je prava vzornica, ko gre za skrb zase, saj dokazuje, da je s pravilno nego, zdravo prehrano in vadbo mogoče dolgo ohranjati vitalnost in mladosten videz.

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Košir je nekdanji uspešen smučar, ki doma hrani tudi bronasto olimpijsko medaljo. Danes ga poznamo kot uspešnega podjetnika, ustvarjalca vsebin, voditelja ob različnih priložnostih ter v prvi vrsti očeta treh otrok in partnerja Simoni. Poglejte, kaj je zaupal v pogovoru z Živo Avžner.