Poglejte si, kje se je s fantom potepala Indira Ekić

Poglejte si, kje se je s fantom potepala Indira Ekić (foto: facebook.com/indira.ekic) facebook.com/indira.ekic
3. 5. 2018

Indira Ekić trenutno živi svojo pravljico. Potem ko je v šovu The Biggest Loser Slovenija shujšala skoraj 30 kilogramov, je našla ljubezen svojega življenja in začela živeti povsem drugačno življenje.

Plavolaska je v zadnjih mesecih korenito spremenila svoje življenje. Najprej je v šovu stopila skoraj 30 kilogramov in spoznala svojega srčnega izbranca, pomožnega trenerja Matica Kolenca, zdaj pa jo lahko gledamo še v komentatorski oddaji Od težaka do junaka.

Indira Ekić tako skoraj nima prostega časa, ob vseh stvareh, ki se ji v zadnjem času dogajajo v življenju. A, ko se najde čas, ga s fantom rada izkoristita za kakšen izlet v naravo, kjer si napolnita baterije za vse izzive, ki ju čakajo v prihodnje.

Nič drugače ni bilo niti v času praznikov, ko sta se odpravila v Bovec, kjer sta uživala v čudoviti naravi in neskončnih sprehodih. "Bovec je eden tistih krajev, ki je naravnost magičen, kamorkoli se ozreš. Slap Virje je eden izmed najlepših slapov v dolini. Popoln prvi maj, definitivno sem začela živeti svoje življenje in uživam v pohodništvu. Obožujem Slovenijo," je zapisala Indira.

Upamo, da si je med prazniki uspela spočiti in si napolniti baterije, saj jo do konca šova The Biggest Loser Slovenija čaka še kar nekaj komentatorskih oddaj Od težaka do junaka.