Poglejte si, kje se potepa Tanja Ribič in kako čudovite noge je pokazala na počitnicah

Poglejte si, kje se potepa Tanja Ribič in kako čudovite noge je pokazala na počitnicah (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
23. 8. 2019

Slovenska igralka Tanja Ribič poletja rada izkoristi za križarjenja po jadranskem morju in tudi to poletje ni nič drugače.

Slovenska igralka Tanja Ribič uživa na hrvaški obali, kjer z družino že nekaj časa križari in si polni baterije pred novimi delovnimi izzivi. Vmes je naredila kratek postanek v Sarajevu, kjer se je odvijal filmski festival, zdaj pa znova uživa v lepotah Dalmacije.

"Na Jadranskem morju vsakič odkrijem kaj novega. Tole mestece je nekaj posebnega. Nahaja se v neposredni bližini znamenitega braškega kamnoloma in je prav zaradi tega zaznamovano z naravno arhitekturo, ki jim jo je omogočal in narekoval prečudoviti beli braški kamen. Mesto, ki ga je zaobšla komercializacija in betonizacija. Vsaj zaenkrat," je navdušeno zapisala Tanja Ribič in objavila čudovito fotografijo iz Pučišće na Braču.

Številni pa so poleg lepot malega otoškega mesteca opazili tudi Tanjine čudovite noge, ki pri 50 letih jemljejo dih. Težko je verjeti, da ima Tanja pri teh letih še vedno tako zelo fantastično postavo in da je njeno telo tako zelo definirano. No, je pa res, da Tanja vsakodnevno skrbi zanj in da zelo pazi na zdravo prehrano. Vsekakor se ji trud še kako obrestuje, saj je zares videti fantastično. 

Priporočamo