Poglejte si, koga je postavna POP TV-jeva voditeljica ogrela s svojim objemom, ljubezen je očitna!

Tara Zupančič (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
22. 11. 2021

Ta prizor je marsikomu ogrel srce in pobožal dušo.

Tara Zupančič, slovenska televizijska voditeljica, manekenka, oblikovalka in nekdanja udeleženka lepotnih tekmovanj, slovi po svoji ljubezni do živali, ki jo rada tudi javno pokaže.

Tanja Ribič je pokazala puli, ki je pravi modni hit in to, kako ga dobro kombinirati

Običajno jo vidimo v družbi muckov, kužkov in tudi konj, tokrat pa je presenetila in k sebi stisnila kokoš, ki jo je vzela v svoje naročje. "Nedelje so za crkljanje. Za vse vrste objemov. Za vse oblike cukrastega “prislona” na srce. Za vso sladkost. Za ljubezen," je ob teh lepih prizorih zapisala postavna voditeljica.

Njeni sledilci so se takoj odzvali in izrazili občudovanje do lepega prizora in vsekakor do Tare, ki jasno pokaže, da ima veliko srce za vse živali, ne samo za tiste, ki veljajo za hišne ljubljenčke.

Sicer je postavna voditeljica že nekaj časa v srečni ljubezenski zvezi s priljubljenim glasbenikom Matevžem Šaleharjem Hamotom, a o svoji zasebnosti ne razpreda preveč. Očitno je, da se v svoji koži počuti odlično, če sodimo po njenih objavah, ter da rada spomni, kako pomembno je izkazovanje ljubezni - čisto vsak dan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)