Poglejte si, koga k sebi stiska Tanja Žagar, ta prizor, ki je poln ljubezni, vas bo pustil brez besed

Poglejte si, koga k sebi stiska Tanja Žagar, ta prizor, ki je poln ljubezni, vas bo pustil brez besed (foto: POP TV) POP TV
28. 5. 2022

Ne skriva, da je velika ljubiteljica živali.

Tanja Žagar je že večkrat pokazala, da ima veliko srce, ko gre za hišne ljubljence. Oboževalce razveseli s čudovitimi slikami, na katerih ji obraz krasi širok nasmeh, za to pa ima dober razlog.

Princesa Diana v kopalkah: Takšna lepotica je bila pokojna princesa ljudskih src

Velika psička se je brez zadržkov stisnila k njej, Tanja pa je bila ob tem zelo navdušena. "Prijazna Bela se mi je pustila malo pocrkljat.Imate vi tudi doma kakšno kosmatinko ali kosmatinca, ki bi se mi pustil pobožat? Kakšne fotke bom zelo vesela," je zapisala ob prizorih, ki so polni nežnosti.

Sicer pa smo ob tem še opazili, da je naša pevka videti fantastično! Kilogramčki, ki si jih je nabrala med drugo nosečnostjo, so se stopili in spet je taka, kot je bila prej. Krilo, ki ga nosi, ji čudovito pristoji in poudari njen ozek pas. Še najbolj pa navdušuje njena lepa in gladka koža. Postavna rdečelaska niti slučajno ne kaže svojih let in tisti, ki je ne poznajo, bi zagotovo težko verjeli, da ima dva otroka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)