Poglejte si, koga v naročju drži srčna izbranka Jurija Zrneca, oba sta nadvse očarljiva!

Poglejte si, koga v naročju drži srčna izbranka Jurija Zrneca, oba sta nadvse očarljiva! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
13. 7. 2021

Znano je, da je velika ljubiteljica živali, saj imata z njenim Jurijem doma štiri mucke in celo rešeno vrabčico Žižo.

Tokrat pa je pevka Aleksandra Ilijevski v naročje vzela prikupnega psička, ki se je pri njej počutil nadvse udobno, če sodimo po njegovem izrazu. Verjetno je dobil kakšen priboljšek, saj se je na vso moč oblizoval. Aleksandra ni razkrila, čigav je kuža, ob sliki je zapisala le: "Svit."

Pevka je že pred časom v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko razkrila, da njen Jurij preprosto obožuje živali in da mora iz njunega doma pogosto nositi tudi pajke, ki zaidejo v stanovanje, da bi jih izpustil na prostost.

Zanimiva pa je tudi zgodba o tem, kako je v njun dom prišla drobna vrabčica, ki je zdaj z njima že pet let. Leta 2016 jo je na pločniku našel Aleksandrin brat, takrat je bila še brez perja oziroma golič. Odnesel jo je k Aleksandri, ki jo je z velikim trudom in prizadevanjem ohranila pri življenju. Zdaj je Žiža (tako sta jo poimenovala) prav tako članica njunega gospodinjstva in godi se ji nadvse lepo, tako kot štirim muckam, s katerimi si ta znan medijski par deli življenjski prostor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Ilijevski (@aleksth)

Priporočamo