Poglejte si, koliko po koncu šova The Biggest Loser Slovenija tehta Bojan Papež

Poglejte si, koliko po koncu šova The Biggest Loser Slovenija tehta Bojan Papež (foto: Planet Tv) Planet Tv
17. 5. 2018

Bojan Papež je zmagal v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, v treh mesecih je uspel shujšati neverjetnih 74,4 kg. In koliko tehta Bojan po koncu šova?

Bojan Papež je bil v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija preprosto nepremagljiv. Tekmovalci mu pri njegovem tempu hujšanja preprosto niso uspeli slediti. V finalni oddaji je tehtnica pokazala le še 102,2 kg, kar je neverjetnih 74,4 kilograma manj kot jih je imel ob vstopu v šov.

V komentatorski oddaji Od težaka do junaka pa so Bojana Papaža izzvali, da je znova stopil na tehtnico. Kaj nekaj je tehtnica pokazala zdaj, ko je od šova minilo že nekaj mesec? Z oblačili vred je Bojan tehtal 111 kg, kar je 9 kilogramov več kot jih je imel v finalni oddaji. 

Že res, da je zdaj 9 kilogramov težji, a po mnenju osebnega trenerja Andreja Milutinoviča je Bojan zdaj videti veliko bolj zdravo in sveže, kakor pa je bil videti v finalni oddaji. Vsekakor pohvalno, da mu tudi zdaj, ko so skušnjave na vsakem koraku, uspeva ohranjati vitko postavo.