Poglejte si postavno Gajo, hčerko Renate Bohinc in Primoža Peterke: Podobnost z lepo mamo je izjemna!

Poglejte si postavno Gajo, hčerko Renate Bohinc in Primoža Peterke: Podobnost z lepo mamo je izjemna! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
15. 4. 2021

Mlada dama praznuje 16. rojstni dan, ob tem pa ji je njena mama namenila lepo čestitko.

Renata Bohinc je na svojem Instagram profilu objavila sliko hčerke Gaje in ob njej zapisala: "Ne glede na to, kar je preteklost odnesla, pomembno je le, kaj bo prihodnost prinesla! Pošiljam ti poljubčke in ti ob tem želim vesel rojstni dan. Sweet sixteen."

Tudi tako je pokazala, kako je ponosna na svojo (zdaj) 16-letnico, ki je Renati, nekdanji manekenki, izjemno podobna. Gaja se je že preizkusila v poziranju pred fotografskim objektivom in jasno je, da je izjemno fotogenična.

Morda se bo tudi sama odločila, da se poda v manekenske vode, a za to je še čas, saj je, kot je zapisala njena mama, prihodnost še pred njo. Gaja je lani bila ena izmed osmih finalistk izbora Top Smrklja, ki ga vsako leto izvajata revija Top!Smrklja in spletni portal Najstnica.si, tako da je bila njena lepota že opažena. Iskrenim čestitkam ob osebnem prazniku se pridružujemo tudi v našem uredništvu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc🌼 (@bohincrenata)

Priporočamo