Poglejte si sinčka Sanje Grohar, res je pravi mali maneken! Bo šel po stopinjah svoje mamice?

Poglejte si sinčka Sanje Grohar, res je pravi mali maneken! Bo šel po stopinjah svoje mamice? (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
6. 5. 2021

Nekdanja manekenka in misica, danes pa znana vplivnica, je resnično ponosna na svojega sina.

Mali Nicolai zdaj šteje dobri dve leti in je pravi očarljivec, ki že zna suvereno pozirati pred fotoaparatom - v družbi mamice Sanje in očeta Mateja. To je pokazala kar Sanja sama, saj je na družbenem omrežju objavila nekaj slik, na kateri je ponosno pokazala svojega sina.

Očitno sta ga vključila v njuno delo, saj so vsi trije pozirali v udobnih oblačilih iz kakovostnega bombaža, ki so primerni za celo družino. Kdo ve, morda bo tudi Nicolai kdaj hotel zaplavati v manekenske vode, saj bo zagotovo postaven in čeden, tako kot sta njegova starša. Vsekakor pa mu bosta stala ob strani, ne glede na to, kakšno življenjsko pot si bo izbral.

Trenutno je družinica v Sloveniji, kamor so prišli iz Londona, kjer so živeli do pandemije koronavirusa. Ker pa ne Sanja in ne njen soprog nista vezana na lokacijo, ko gre za delo, lahko nekaj časa brez skrbi preživita v domačih krajih. Mali Nicolai jima je na prvem mestu, pomembna jima je njegova varnost in tudi to, da preživi dovolj časa za babicami in dedki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐒𝐚𝐧𝐣𝐚 | Mom Inspo Fashion (@sanjagrohar)

Priporočamo