Poglejte si stanovanje, v katerega se je preselila ta znana Slovenka, ostali boste brez sape

Poglejte si stanovanje, v katerega se je preselila ta znana Slovenka, ostali boste brez sape (foto: Instagram.com/lepaafna) Instagram.com/lepaafna
9. 11. 2020

Vsi vemo, kako pomembno je, da se za svojimi štirimi stenami počutimo dobro.

Naš dom je naše zavetišče in varen kotiček, zato je pomembno, da je urejen po naših željah. Tega se dobro zaveda spletna vplivnica Lea Filipovič, bolj znana kot Lepa Afna, ki je razkrila, da sta se z njenim fantom Anžetom pred kratkim preselila.

Svojim sledilcem je pokazala, kakšno je zdaj njuno domovanje. Med drugim je razkrila, da je selitev potekala počasneje, kot je mislila, da bo, in sicer zaradi drugega vala koronavirusa. Načrtovala je pot v Italijo, kjer bi nabavila dodatke za svoj dom, a bo morala še malo počakati.

Njeno novo stanovanje ima razgled na ljubljanski grad, večinoma pa je že opremljeno. A dobro vemo, da so prav izbrane malenkosti, okraski in dodatki tisti, ki bivanjskemu prostoru dajejo dušo in razkrivajo okus lastnika. V video posnetku si lahko pogledate, kakšno je zdaj njeno stanovanje in kaj vse sta z Anžetom doslej naredila, da bi se v njem počutila kar se da dobro.