Poglejte si ti dve lepotici, Sašo Lendero in Brigito Šuler, v objem ju je stisnil ta znani Slovenec, le kaj poreče njegova soproga?

Poglejte si ti dve lepotici, Sašo Lendero in Brigito Šuler, v objem ju je stisnil ta znani Slovenec, le kaj poreče njegova soproga? (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
26. 7. 2021

Vse tri krasi širok nasmeh in očitno je, da so se nadvse zabavali.

Priljubljeni pevki Saša Lendero in Brigita Šuler sta dobri kolegici in očitno je, da se znata nadvse odlično zabavati - še posebej, če se v njuni družbi znajde nekdo, ki ga cenita.

Gre za Damjana Murka, ki ni okleval in je obe dami stisnil v svoj objem. Kot je na družbenem omrežju zapisala Saša, so se našli v gostilni Pr Kopač in dodala: "Včasih gre krasno tudi v troje. Na vaše zdravje - čin čin."

No, Damjanove lepe soproge in Sašinega moža v tem prizoru ni bilo zraven, a zagotovo nista bila niti malo ljubosumna, saj imata tudi sama odličen smisel za humor, tako kot trojica na fotografiji.

Številni Sašini sledilci so se odzvali z besedami, da so res luštni. Saša je poletno zagorela in nadvse očarljiva v črni oblekici z naramnicami, pa tudi Brigita je nadvse simpatična in postavna, zato ni nič nenavadnega, da sta pritegovali številne poglede in bili deležni veliko komplimentov - tudi z Damjanove strani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)