Poglejte si to ganljivo družinsko sliko, Natalija Verboten je res prava srečnica!

Poglejte si to ganljivo družinsko sliko, Natalija Verboten je res prava srečnica! (foto: Instagram profil Natalija Verboten) Instagram profil Natalija Verboten
2. 3. 2021

Poleg tega, da je priljubljena pevka, nikoli ni skrivala dejstva, da je nadvse privržena mamica.

Natalija Verboten izjemno uživa v krogu svojih najbližjih, kar rada pokaže svojim sledilcem in oboževalcem. Objavila je prikupno sliko, na kateri jo njena sinova objemata in poljubljata. "Moja sobota na najljubši način, manjkaš samo še ti, možek @dejanbojic," je zapisala pevka.

Očitno se je njen soprog nekje mudil, tako da je Natalija nekaj časa preživela sama s sinovoma, a so se kljub temu - kot je videti - res lepo zabavali. Ne moremo mimo dejstva, da je Natalija še vedno izjemno mladostna in se brez težav pred objektiv postavi taka, kot je - povsem naravna in brez trohice šminke. Njeni oboževalci so ji namenili številne komplimente in pohvalili njen videz.

Zagotovo se marsikatera dama sprašuje, kako ji uspeva ohraniti mladosten videz kože, a Natalija dobro ve, kako poskrbeti zase - s pravilno nego, prehrano in vadbo ohranja vitalnost ter dobro voljo, ki jo širi naokrog, kar njeni najbližji dobro vedo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Priporočamo