Poglejte si to lepotičko, hčerkica Iris Mulej je prava kopija svoje lepe mamice, podobnost je neverjetna

Poglejte si to lepotičko, hčerkica Iris Mulej je prava kopija svoje lepe mamice, podobnost je neverjetna (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
23. 11. 2021

Naša znana manekenka in spletna vplivnica že vrsto let z družino živi v Črni gori, a se pogosto vrača tudi v Slovenijo, kjer ima sorodnike in prijatelje.

Iris Mulej ne skriva dejstva, da je izjemno ponosna na svojo družinico, partnerja Admirja, hčerkico Isabello in sina Arrona. Pogosto objavi kakšen lep utrinek iz njihovega družinskega vsakdana, pri tem pa poskrbi, da sta njena otroka videti kot iz škatlice.

Dnevna soba Helene Blagne je prava paša za oči, marsikdo je ostal brez sape

Mala Isabella očitno že koraka po maminih stopinjah, saj je prava mala lepotička in izjemno podobna svoji mamici. Ima prav tako temne, goste in dolge lase, ki so pogosto speti v čop ali lepo kitko, očitno pa je, da razvija svoj okus za modo. Rada je lepo urejena, pri tem pa se zagotovo zgleduje po Iris.

Ta je ponosno objavila prizore, na katerih lahko malo Isabello občudujemo med igro s prikupnim psičkom.

Videti je, da je punčka velika ljubiteljica živalic, tako kot njena mama, ki se je pred časom s težkim srcem poslovila od hišnega ljubljenca, dolgodlake čivave z imenom Tay. Takrat ni skrivala, da je čisto strta, kar ni bilo nič nenavadnega, saj je psiček z njo preživel kar 13 let.